Nasi met witte kool en een gebakken ei

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 200 g zilvervliesrijst
  • 2 tenen knoflook
  • 3 el zonnebloemolie
  • 2 tl sambal oelek
  • 300 g AH Biologisch gesneden witte kool
  • 300 g gesneden prei
  • 2 el ketjap manis
  • 4 eieren
  • 200 g peultjes

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en voeg de knoflook en sambal toe. Doe de kool samen met de prei bij de knoflook. Roerbak 5 min.
  2. Roer de gekookte rijst los met een vork en schep met de ketjap door de groenten. Verhit de olie in een koekenpan en bak de eieren. Kook ondertussen de peultjes 2 min. Giet af in een vergiet, spoel af met koud water en laat uitlekken. Serveer de nasi met de eieren en peultjes.
Nasi met witte kool en een gebakken ei is een recept van Albert Heijn