Linzenschotel met puree en gehakt
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 2 el traditionele olijfolie
- 300 g rundergehakt
- 400 g Franse roerbakgroente courgette & rode ui
- 500 g Hak linzencurry
- 30 g verse peterselie
- 100 g Ilchester Cheddar tophat 48 (kaas, stuk)
- 800 g verse aardappelpuree
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak het gehakt in 5 min. rul. Voeg de roerbakgroente toe en bak op middelhoog vuur 4 min. mee. Voeg de linzencurry toe en verwarm nog 3 min. Roer regelmatig. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Snijd ondertussen de peterselie fijn. Rasp de kaas. Meng de peterselie en kaas door de aardappelpuree. Vet de ovenschaal in. Doe het linzen-gehaktmengsel in de ovenschaal en verdeel de puree erover. Verwarm ca. 20 min. in de oven.
Linzenschotel met puree en gehakt is een recept van Albert Heijn