Linzenschotel met puree en gehakt

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 el traditionele olijfolie
  • 300 g rundergehakt
  • 400 g Franse roerbakgroente courgette & rode ui
  • 500 g Hak linzencurry
  • 30 g verse peterselie
  • 100 g Ilchester Cheddar tophat 48 (kaas, stuk)
  • 800 g verse aardappelpuree

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak het gehakt in 5 min. rul. Voeg de roerbakgroente toe en bak op middelhoog vuur 4 min. mee. Voeg de linzencurry toe en verwarm nog 3 min. Roer regelmatig. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  2. Snijd ondertussen de peterselie fijn. Rasp de kaas. Meng de peterselie en kaas door de aardappelpuree. Vet de ovenschaal in. Doe het linzen-gehaktmengsel in de ovenschaal en verdeel de puree erover. Verwarm ca. 20 min. in de oven.
Linzenschotel met puree en gehakt is een recept van Albert Heijn