Kip in marinade

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 3 el olijfolie
  • 2 uien (gesnipperd)
  • 1 teen knoflook (fijngesneden)
  • 1 aubergine (in blokjes van 1 cm)
  • 2 blikken tomatenblokjes (a 400 g)
  • 300 g spaghetti
  • 2 el 2 minuten marinade (tijm & oregano kip (flesje 85 ml))
  • 1 schaal kipfilethaasjes (345 g)

Bereiding

  1. Verhit de olie en fruit de ui en knoflook 3 min. Voeg de aubergine toe en bak 5 min. mee op middelhoog vuur. Voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Laat 10 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  3. Verhit ondertussen de grillpan. Schenk de marinade over de kip en wrijf in met de achterkant van een lepel. Gril de kip in 5 min. gaar. Keer regelmatig.
  4. Verdeel de pasta over 4 diepe borden. Schep de saus en kip erop. Lekker met vers basilicum en Parmezaanse kaas.
Kip in marinade is een recept van Albert Heijn