Kip in marinade
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 3 el olijfolie
- 2 uien (gesnipperd)
- 1 teen knoflook (fijngesneden)
- 1 aubergine (in blokjes van 1 cm)
- 2 blikken tomatenblokjes (a 400 g)
- 300 g spaghetti
- 2 el 2 minuten marinade (tijm & oregano kip (flesje 85 ml))
- 1 schaal kipfilethaasjes (345 g)
Bereiding
- Verhit de olie en fruit de ui en knoflook 3 min. Voeg de aubergine toe en bak 5 min. mee op middelhoog vuur. Voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Laat 10 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout.
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Verhit ondertussen de grillpan. Schenk de marinade over de kip en wrijf in met de achterkant van een lepel. Gril de kip in 5 min. gaar. Keer regelmatig.
- Verdeel de pasta over 4 diepe borden. Schep de saus en kip erop. Lekker met vers basilicum en Parmezaanse kaas.
Kip in marinade is een recept van Albert Heijn