Zeewolf met peterseliesaus

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 zakje aardappelen ((pondje kriel, 500 g), schoongeboend)
  • 1 bekertje crème fraîche (125 ml)
  • 1 bakje platte peterselie (20 g)
  • 1 citroen (schoongeboend)
  • 4 el olijfolie
  • 4 zeewolfhaasjes
  • 2 zakken spinazie (a 300 g)

Bereiding

  1. Kook de krieltjes in water met zout in 15 min. gaar.
  2. Doe ondertussen de crème fraîche en peterselie in een kom en pureer met de staafmixer. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Voeg het rasp toe aan de crème fraîche en breng op smaak met 2 el citroensap en peper en zout.
  3. Verhit 2 el olie en bak de vis op middelhoog vuur in 8 min. gaar. Keer halverwege. Verhit 2 el olie in een wok, voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Verdeel de krieltjes, vis en spinazie over 4 borden en serveer met de peterseliesaus.
Zeewolf met peterseliesaus is een recept van Albert Heijn