Broccolistamppot met noten en geitenkaas

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 kg kruimige aardappel
  • 900 g diepvries broccoliroosjes
  • 1 bosje salade-ui
  • 200 g geitenkaas naturel 45
  • 80 g saladenotenmix
  • 1 el gedroogde dragon
  • 120 g zongedroogde tomaten in pot

Bereiding

  1. Schil de aardappelen en snijd ze in stukken van 2 cm. Kook in een ruime pan in 15 min. gaar. Kook de laatste 4 min. de bevroren broccoli mee. Giet af en vang een kopje kookvocht op. Snijd ondertussen de salade-ui in ringetjes en verkruimel de geitenkaas.
  2. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de noten op middelhoog vuur in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Hak grof. Voeg een ½ kopje kookvocht, de salade-ui en dragon toe aan de aardappelen en broccoli toe en stamp dit met de pureestamper tot een grove puree. Voeg de helft van de geitenkaas toe. Doe de tomaten met de olie uit het bakje erbij en schep om. om. Voeg kookvocht toe als de stamppot te droog is.
  3. Breng de stamppot op smaak met peper en eventueel zout. Bestrooi met de rest van de geitenkaas en de noten. Serveer direct.
Broccolistamppot met noten en geitenkaas is een recept van Albert Heijn