Bloemkool-broccolicurry met kip

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g couscous
  • 3 el traditionele olijfolie
  • 360 g kipfilet
  • 350 g koelverse bloemkool- en broccoliroosjes
  • 1½ el Fairtrade Original Thaise groene curry kruidenpasta
  • 300 ml kokosmelk
  • 10 g verse bieslook
  • 40 g ongezouten geroosterde amandelen

Bereiding

  1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in blokjes. Verhit de olie in een wok en bak de kip bruin. Breng eventueel met zout op smaak. Voeg de bloemkool- en de broccoliroosjes toe en bak 2 min. mee. Voeg de currypasta toe en bak 1 min. mee. Schenk de kokosmelk erbij en breng aan de kook.
  2. Kook de groenten in ca. 4 min. beetgaar. Knip ondertussen de bieslook fijn. Verdeel de couscous over de borden en schep de curry ernaast. Bestrooi met de amandelen en de bieslook.
Bloemkool-broccolicurry met kip is een recept van Albert Heijn