Cannelloni met geitenkaas

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 tenen knoflook
  • 200 g snoeptomaatjes (beker)
  • 2 el (olijf)olie
  • 3 takjes verse tijm
  • 1 el witte wijnazijn
  • 425 ml Mutti gezeefde fluweelzachte tomaten
  • 800 g Italiaanse roerbakgroente cavolo nero
  • 200 g geitenkaas naturel in plakjes
  • 65 g pijnboompitten
  • 250 g verse lasagnebladen (koelvers)

Bereiding

  1. Snijd de knoflook fijn. Halveer de tomaatjes. Ris de blaadjes van de tijm. Bak de knoflook in de helft van de olie in een hapjespan 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de snoeptomaatjes, tijm, azijn en gezeefde tomaten toe. Breng aan de kook en stoof 15 min. op laag vuur.
  2. Verwarm de oven voor op 190 °C. Verwarm ondertussen de rest van de olie in een wok en roerbak de groente in 7 min. gaar. Voeg ¾ van de geitenkaas en de helft van de pijnboompitten toe en verwarm 3 min.
  3. Neem een lasagneblad en schep over de breedte een lepel groente. Rol op en leg in de ovenschaal. Herhaal met de rest van de lasagnebladen. Giet de tomatensaus over de cannelloni, verdeel de rest van de geitenkaas erover en bestrooi met de rest van de pijnboompitten. Zet in de oven en bak in 20 min. gaar.
Cannelloni met geitenkaas is een recept van Albert Heijn