Noedels met ijsgarnalen en mango

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 250 g mihoen
  • 1 rode peper
  • 1 verse mango
  • 1 rode paprika
  • 75 g waterkers
  • 250 g gekookte en gepelde garnalen
  • 15 g verse munt
  • 75 ml dressing mango/gember (flesje 150 ml)

Bereiding

  1. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd ondertussen het steeltje van de rode peper. Rol de peper tussen uw handen zodat de zaadjes eruit vallen. Snijd de peper in schuine ringen.
  3. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in reepjes. Halveer de paprika in de lengte en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  4. Snijd de waterkers grof. Verdeel de miehoen en vervolgens de waterkers over 4 kommen.
  5. Verdeel de rode peper, mango, paprika en garnalen erover. Verdeel de blaadjes munt over de kommen. Besprenkel met de dressing. Lekker met wat gezouten pinda's erover.
Noedels met ijsgarnalen en mango is een recept van Albert Heijn