Frambozentoetje

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 250 g diepvries frambozen
  • 4 eierkoeken
  • 100 ml frambozenlimonadesiroop
  • 250 ml verse slagroom
  • 450 g vanillekwark

Bereiding

  1. Laat de frambozen 30 minuten ontdooien. Dan snij je de eierkoeken in kleine stukjes, doe ze in een kom.
  2. Giet beetje bij beetje de limonadesiroop over de eierkoeken. Klop de slagroom stijf met een mixer of garde. Het moet eruitzien zoals de slagroom op een taart.
  3. Maak de verschillende laagjes in de glaasjes. Bijvoorbeeld een laagje frambozen, een laagje eierkoek, een laagje slagroom, dan weer een laagje frambozen, dan een laagje vanillekwark en op het einde weer een laagje eierkoek.
  4. Zet het toetje minimaal 1 uur in de koelkast. Als extra kan je er ook nog wat chocolade, bijvoorbeeld chocoladehagel, over doen.
Frambozentoetje is een recept van Albert Heijn