Halloweenpunch met oogballen en ijshandje

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 500 ml ginger beer
  • 1 liter Fernandes Cherry bouquet
  • 425 g lychees in lichte siroop
  • 300 ml Havana Club rum anejo
  • 150 g verse blauwe bessen

Bereiding

  1. Vul de latex handschoen zonder poedercoating met water, knoop dicht en leg 12 uur in de vriezer. Leg er iets op zodat het handje plat wordt. Heb je een latex handschoen met poedercoating? Draai hem dan binnenstebuiten.
  2. Leg de ginger beer, Fernandes Cherry bouquet en het blik lychees in de koelkast. Leg de Havana Club rum añejo in de vriezer. Schenk vlak voor serveren het ginger beer, de kersenfrisdrank en de rum in een hoge glazen schaal. Zeef de lychees boven de schaal zodat de siroop bij de punch gaat. Stop in het gat van elke lychee 1 blauwe bes. Doe de ‘oogballen’ bij de punch. Voeg het ijshandje (uit de handschoen) toe. Serveer de punch met een soepopscheplepel erin en glazen ernaast.
Halloweenpunch met oogballen en ijshandje is een recept van Albert Heijn