Kartoffelsalat met asperges en ei

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 kg Pommes Primeur aardappelen
  • 3 middelgrote eieren
  • 560 g witte asperges in pot
  • 200 g plakjes achterham
  • 25 g verse bieslook
  • 3 el mayonaise met yoghurt (potje)
  • 1 kropsla

Bereiding

  1. Snijd de aardappelen in blokjes van 1 x 1 cm. Kook ze in water met zout in 10 min. gaar. Giet af en laat afkoelen. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken en pel ze.
  2. Snijd de asperges, achterham en bieslook in stukjes. Meng de asperges met de aardappelen, ham en bieslook. Meng de mayonaise voorzichtig door de salade. Breng op smaak met peper en zout. Scheur de slabladeren in stukken en meng door de salade. Snijd de eieren in parten en garneer hiermee de salade.
Kartoffelsalat met asperges en ei is een recept van Albert Heijn