Gevuld filetlapje met spinazie

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 400 g cherrytomaten (bak a 250 g)
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 schaal filetlapjes (gevuld (320 g))
  • 1 duopak krieltjes (700 g)
  • 50 g pijnboompitten
  • 1 zak spinazie (450 g)

Bereiding

  1. Oven voorverwarmen op 180 °C. Tomaatjes in ovenschaal leggen en met 2 el olijfolie besprenkelen. Ovenschaal met tomaatjes in oven zetten en tegelijkertijd filetlapjes bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Tomaatjes ca. 3 min. langer in de oven laten. Rest olijfolie verhitten in koekenpan en krieltjes bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. In andere droge koekenpan pijnboompitten roosteren. Intussen grote pan met ruim water aan de kook brengen, vuur uitzetten en spinazie ca. 1 min. onderdompelen. Afgieten in vergiet. Prikkers van filetlapjes verwijderen en vlees in plakken snijden. Naar smaak zout en peper toevoegen aan spinazie en vlees erop leggen. Tomaatjes bestrooien met pijnboompitten. Krieltjes bestrooien met zout en beide serveren bij spinazie met filetlapjes.
Gevuld filetlapje met spinazie is een recept van Albert Heijn