Kip cordon bleu met komkommersalade

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g zilvervliesrijst (pak 400 g)
  • 2 el olijfolie
  • 2 schaaltjes kip cordon bleu (a 2 stuks)
  • 1 komkommer
  • 1 ui (fijngesnipperd)
  • ½ struik bleekselderij (blad en stengels in reepjes)
  • 3 el sladressing bieslook (fles 270 ml)

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en bak de cordon bleu in 10 min. goudbruin en krokant.
  2. Schaaf de komkommer in plakjes. Meng met de ui, de bleekselderij en de sladressing. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Verdeel de kip over 4 borden en schep er de rijst en de komkommer-selderijsalade bij.
Kip cordon bleu met komkommersalade is een recept van Albert Heijn