Kip cordon bleu met komkommersalade
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 300 g zilvervliesrijst (pak 400 g)
- 2 el olijfolie
- 2 schaaltjes kip cordon bleu (a 2 stuks)
- 1 komkommer
- 1 ui (fijngesnipperd)
- ½ struik bleekselderij (blad en stengels in reepjes)
- 3 el sladressing bieslook (fles 270 ml)
Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en bak de cordon bleu in 10 min. goudbruin en krokant.
- Schaaf de komkommer in plakjes. Meng met de ui, de bleekselderij en de sladressing. Breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel de kip over 4 borden en schep er de rijst en de komkommer-selderijsalade bij.
Kip cordon bleu met komkommersalade is een recept van Albert Heijn