Kalkoencurry met bloemkool
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 1 bloemkool
- 1 rode paprika
- 1 schaaltje kalkoenfilet (ca. 400 g)
- 3 eetlepels boter
- 1 pot Indiase currysaus (400 ml)
- 1 pak naanbrood met knoflook en koriander (280 g)
- 1 rijpe mango
- 1 zakje amandelschaafsel (45 g)
Bereiding
- Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Kalkoen in blokjes snijden. Boter in grote braadpan verhitten en kalkoen in 5 min. rondom bruinbakken. Bloemkool en paprika door kalkoen scheppen en 3 min. meebakken. Saus erbij schenken en geheel 10 min. laten sudderen. Intussen naanbrood volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Mango schillen en in schijven snijden. Amandelen in droge koekenpan in 1 min. goudbruin roosteren. Curry in vier grote kommen scheppen, met amandelen garneren en met brood en mango serveren.
Kalkoencurry met bloemkool is een recept van Albert Heijn