Kalkoencurry met bloemkool

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 bloemkool
  • 1 rode paprika
  • 1 schaaltje kalkoenfilet (ca. 400 g)
  • 3 eetlepels boter
  • 1 pot Indiase currysaus (400 ml)
  • 1 pak naanbrood met knoflook en koriander (280 g)
  • 1 rijpe mango
  • 1 zakje amandelschaafsel (45 g)

Bereiding

  1. Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Kalkoen in blokjes snijden. Boter in grote braadpan verhitten en kalkoen in 5 min. rondom bruinbakken. Bloemkool en paprika door kalkoen scheppen en 3 min. meebakken. Saus erbij schenken en geheel 10 min. laten sudderen. Intussen naanbrood volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Mango schillen en in schijven snijden. Amandelen in droge koekenpan in 1 min. goudbruin roosteren. Curry in vier grote kommen scheppen, met amandelen garneren en met brood en mango serveren.
Kalkoencurry met bloemkool is een recept van Albert Heijn