Haricots verts met tomaat en zalm

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 1 schaaltje haricots verts (150 g)
  • 5 trostomaten (in plakken)
  • 2 el kappertjes (potje 100 g)
  • 5 el olijfolie
  • 1 blik roze zalm (418 g)

Bereiding

  1. Kook de eieren in 8 min. hard. Kook onder-tussen de haricots verts 5 min. in water met wat zout. Spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Meng de haricots verts met de tomaten, kappertjes en 3 el olie. Verdeel over een schaal.
  2. Laat de zalm uitlekken in een zeef. Verwijder de graten en het vel. Verdeel de zalm over de groenten. Pel de eieren, snijd ze in parten en verdeel over de salade. Besprenkel met 2 el olie en bestrooi met peper en zout. Lekker met stokbrood.
Haricots verts met tomaat en zalm is een recept van Albert Heijn