Bloemkoolcouscous met maïs

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 kleine bloemkool
  • 2 el olijfolie citroen
  • ½ tl kerriepoeder
  • ½ tl gemalen komijn
  • 360 g snoepgroente tomatenmix
  • 300 g Bonduelle crispy mais
  • 15 g verse munt
  • 200 g Griekse feta
  • ½ potje Taggia-olijven

Bereiding

  1. Verdeel de bloemkool in roosjes. Maal in een keukenmachine fijn tot de bloemkool op couscous lijkt. Doe in een schaal en meng met de citroenolijfolie, kerrie, gemalen komijn, peper en eventueel zout.
  2. Snijd de blaadjes van de verse munt fijn en verkruimel de Griekse feta. Snijd de verse minitomaatjes in partjes en laat de crispy maïs uitlekken. Meng de tomaat, maïs, Taggia-olijven, munt en feta door de couscous en serveer.
Bloemkoolcouscous met maïs is een recept van Albert Heijn