Indiase curry met pangasiusfilet

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g basmatirijst
  • 2 el olie
  • 1 ui (gesnipperd)
  • 600 g prei (in ringen)
  • 1 pot Indiase (milde currysaus (400 g))
  • 400 g pangasiusfilet ((vis, zak 750 g, diepvries), ontdooid)
  • 200 g tuinerwten (diepvries)

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzigingen op de verpakking. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui 3 min. Voeg hierna de prei toe en bak 2 min. mee. Voeg de currysaus en 75 ml water toe en verwarm tot de saus bijna kookt. Draai het vuur laag.
  2. Snijd de pangasiusfilet in stukken. Leg de vis in de pan van de currysaus en stoof met de deksel op de pan in 10 min. gaar.
  3. Kook de tuinerwten 3 min. in water en schep door de rijst. Schep de curry in 4 kommen en serveer de rijst met tuinerwten erbij.
Indiase curry met pangasiusfilet is een recept van Albert Heijn