Gnocchi met groenten en vegaspek uit de oven

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 800 g Italiaanse roerbakgroente cavolo nero
  • 1 el traditionele olijfolie
  • 250 g vegetarische spekreepjes
  • 250 ml kookzuivel
  • 250 g ricotta
  • 1000 g gnocchi

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Snijd de cavolo nero van de roerbakgroente grof. Verhit de olie in een grote hapjespan en bak de helft van het vegaspek op middelhoog vuur 1 min. Voeg alle roerbakgroente toe en bak nog 5 min. mee.
  3. Voeg de kookzuivel, ricotta en gnocchi toe en schep om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  4. Verdeel over de ovenschaal. Verdeel de rest van het spek erover. Bak ca. 20 min. in het midden van de oven goudbruin.
Gnocchi met groenten en vegaspek uit de oven is een recept van Albert Heijn