Aardappel-kip-groenteschotel met notensalade

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 3 el zonnebloemolie
  • 600 g bakaardappeltjes (koelvers)
  • 400 g kipdijfiletreepjes
  • 800 g champignon roerbakmix
  • 150 g veldsla
  • 3 el sladressing yoghurt
  • 40 g salade notenmix (zakje)
  • 200 g zuivelspread bieslook light

Bereiding

  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappeltjes in 10 min. goudbruin en gaar. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en bak de kip 3 min. Voeg de roerbakmix toe en roerbak nog 4 min. mee.
  2. Meng ondertussen de sla met de dressing. Garneer met de notenmix en breng op smaak met peper. Schep de aardappeltjes, het kip-groentemengsel en de roomkaas door elkaar. Serveer met de notensla.
Aardappel-kip-groenteschotel met notensalade is een recept van Albert Heijn