Aardappel-kip-groenteschotel met notensalade
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 3 el zonnebloemolie
- 600 g bakaardappeltjes (koelvers)
- 400 g kipdijfiletreepjes
- 800 g champignon roerbakmix
- 150 g veldsla
- 3 el sladressing yoghurt
- 40 g salade notenmix (zakje)
- 200 g zuivelspread bieslook light
Bereiding
- Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappeltjes in 10 min. goudbruin en gaar. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en bak de kip 3 min. Voeg de roerbakmix toe en roerbak nog 4 min. mee.
- Meng ondertussen de sla met de dressing. Garneer met de notenmix en breng op smaak met peper. Schep de aardappeltjes, het kip-groentemengsel en de roomkaas door elkaar. Serveer met de notensla.
Aardappel-kip-groenteschotel met notensalade is een recept van Albert Heijn