Mexicaanse ovenschotel

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 350 g vegetarisch gehakt (schaal à 175 g)
  • 400 g Hollandse wokgroente (zak)
  • 850 g barbecue minikrieltjes
  • 390 g pikante pastasaus in pak
  • 100 ml kraanwater
  • 100 g tortillachips nacho cheese (zak à 200 g)
  • 75 g geraspte jonge kaas

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snipper de ui.
  2. Verhit de olie in een wok en bak het gehakt 2 min. Voeg de ui en wokgroente toe en bak 3 min. mee. Voeg de minikrieltjes, pastasaus en het water toe. Breng op smaak met peper en zout. Vet de ovenschaal in en schep het mengsel in de ovenschaal. Verdeel de tortillachips erover en bestrooi met de kaas. Bak de ovenschotel ca. 25 min. in de oven tot de krieltjes gaar zijn en de kaas is gesmolten.
Mexicaanse ovenschotel is een recept van Albert Heijn