Zoet brood gevuld met fruit

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 bakje aardbeien ((250 g), schoongemaakt)
  • 2 perziken
  • 2 el gestampte muisjes
  • 1 bakje munt ((15 g), blaadjes fijngesneden)
  • 1 brioche (brood)

Bereiding

  1. Snijd de aardbeien in kleine stukjes en doe in een kom. Halveer de perziken, verwijder de schil en de pit en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Voeg toe aan de aardbeien in de kom en schep om met de gestampte muisjes en munt.
  2. Snijd het kapje van het brood. Hol het brood uit en snijd de stukjes die je uit het brood haalt klein. Meng door het fruit. Schep het mengsel in het uitgeholde brood. Leg de bovenkant er weer op.
  3. Wikkel het brood stevig in bakpapier en daarna in aluminiumfolie. Neem een broodmes, snijplank, papieren bordjes en servetten mee. Vouw de folie en het bakpapier open en snijd het brood ter plekke voorzichtig in plakken.
Zoet brood gevuld met fruit is een recept van Albert Heijn