Mexicaanse stoof met zwarte bonen

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 teen knoflook
  • 2 el zonnebloemolie
  • 1 el paprikapoeder
  • 70 g tomatenpuree
  • 300 g rundergehakt
  • 350 ml krachtbouillon rundvlees
  • 400 g verse Mexicaanse roerbakgroente
  • 800 g zwarte bonen
  • 300 g mais in blik

Bereiding

  1. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook en paprikapoeder 30 sec. Voeg de tomatenpuree toe en bak 1 min. mee.
  2. Voeg het gehakt toe en bak op hoog vuur in 3 min. rul. Voeg de bouillon en Mexicaanse roerbakmix toe. Laat 4 min. koken op middelhoog vuur. Laat ondertussen de zwarte bonen en de mais uitlekken en spoel de bonen af. Voeg met de mais toe aan de bouillon en verwarm nog 2 min.
Mexicaanse stoof met zwarte bonen is een recept van Albert Heijn