Mexicaanse stoof met zwarte bonen
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 1 teen knoflook
- 2 el zonnebloemolie
- 1 el paprikapoeder
- 70 g tomatenpuree
- 300 g rundergehakt
- 350 ml krachtbouillon rundvlees
- 400 g verse Mexicaanse roerbakgroente
- 800 g zwarte bonen
- 300 g mais in blik
Bereiding
- Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook en paprikapoeder 30 sec. Voeg de tomatenpuree toe en bak 1 min. mee.
- Voeg het gehakt toe en bak op hoog vuur in 3 min. rul. Voeg de bouillon en Mexicaanse roerbakmix toe. Laat 4 min. koken op middelhoog vuur. Laat ondertussen de zwarte bonen en de mais uitlekken en spoel de bonen af. Voeg met de mais toe aan de bouillon en verwarm nog 2 min.
Mexicaanse stoof met zwarte bonen is een recept van Albert Heijn