Pasta met zalm en spinazie

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g schelpjespasta
  • 2 uien
  • 250 g champignons
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 450 g diepvries bladspinazie à la crème
  • 300 g diepvries wilde zalm (ontdooid)

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de uien en snijd de champignons in plakjes. Verhit ondertussen de olie in een wok of hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de champignons toe en roerbak 5 min. tot het vocht is verdampt. Voeg de bevroren spinazie toe en verwarm al roerend tot alles is ontdooid.
  2. Snijd de zalm in stukjes. Doe de zalm bij het spinaziemengsel en verwarm 3 min. tot de zalm net gaar is. Schep tussendoor voorzichtig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de pasta over diepe borden en schep de spinazie en zalm erop.
Pasta met zalm en spinazie is een recept van Albert Heijn