Pangasiusfilet met groenten in zoetzure saus

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g witte rijst
  • 2 el zonnebloemolie
  • 1 zak Italiaanse (roerbakmix (600 g))
  • 2 zakjes Chinese (milde sweet & sour sauce (a 100 g))
  • 4 pangasiusfilets ((zak 750 g), diepvries)
  • 1 bosuitje ((zakje 3 stuks), in ringetjes)

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olie in de wok en roerbak de groenten 4-5 min. Voeg de saus en 100 ml water toe en verwarm op matig vuur. Draai het vuur laag en leg de visfilets in de saus. Stoof de vis en de groenten met de deksel op de wok in 8-10 minuten zachtjes gaar.
  3. Schep de rijst in 4 diepe borden. Verdeel de vis met de groenten en saus erover en bestrooi met de bosui. Lekker met een frisse komkommersalade met geroosterde sesamzaadjes.
Pangasiusfilet met groenten in zoetzure saus is een recept van Albert Heijn