Groene gazpacho met avocado en garnalen
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 1 groene paprika
- 6 salade-uitjes
- 2 komkommers
- 1 eetrijpe avocado
- 1 teen knoflook
- 25 ml witte wijnazijn
- 25 ml traditionele olijfolie
- 125 g ijsgarnalen
Bereiding
- Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in stukken. Verwijder de onderkant van de salade-uitjes en snijd de uitjes in stukken. Snijd de komkommers in stukken. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil.
- Doe de paprika, salade-ui, komkommer, avocado, knoflook, azijn, olie en eventueel zout in de blender of een hoge beker. Pureer tot een egale soep. Verdeel de soep over 4 glazen en garneer met de garnalen.
Groene gazpacho met avocado en garnalen is een recept van Albert Heijn