Groene gazpacho met avocado en garnalen

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 groene paprika
  • 6 salade-uitjes
  • 2 komkommers
  • 1 eetrijpe avocado
  • 1 teen knoflook
  • 25 ml witte wijnazijn
  • 25 ml traditionele olijfolie
  • 125 g ijsgarnalen

Bereiding

  1. Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in stukken. Verwijder de onderkant van de salade-uitjes en snijd de uitjes in stukken. Snijd de komkommers in stukken. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil.
  2. Doe de paprika, salade-ui, komkommer, avocado, knoflook, azijn, olie en eventueel zout in de blender of een hoge beker. Pureer tot een egale soep. Verdeel de soep over 4 glazen en garneer met de garnalen.
Groene gazpacho met avocado en garnalen is een recept van Albert Heijn