Pittige roerbak van vis en spitskool
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 300 g pandanrijst (pak 400 g)
- 3 eetlepels olie
- 2 uien (in partjes)
- 1 bakje champignons ((250 g), gehalveerd)
- 1 spitskool (in repen)
- 1 schaal gemarineerde vis (zout&peper (240 g), in blokjes)
- ½ flesje wok essentials (chilli - garlic (240 ml))
- 1 blik kokosmelk (light (400 ml))
Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de uien en de champignons 5 minuten. Schep de spitskool erbij en roerbak tot de kool iets geslonken is.
- Schep de stukjes vis erop, voeg de woksaus en de kokosmelk toe en verwarm het geheel, voorzichtig omscheppend, tot de stukjes vis gaar zijn, in ca. 6 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de pandanrijst erbij.
Pittige roerbak van vis en spitskool is een recept van Albert Heijn