Pittige roerbak van vis en spitskool

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g pandanrijst (pak 400 g)
  • 3 eetlepels olie
  • 2 uien (in partjes)
  • 1 bakje champignons ((250 g), gehalveerd)
  • 1 spitskool (in repen)
  • 1 schaal gemarineerde vis (zout&peper (240 g), in blokjes)
  • ½ flesje wok essentials (chilli - garlic (240 ml))
  • 1 blik kokosmelk (light (400 ml))

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de uien en de champignons 5 minuten. Schep de spitskool erbij en roerbak tot de kool iets geslonken is.
  3. Schep de stukjes vis erop, voeg de woksaus en de kokosmelk toe en verwarm het geheel, voorzichtig omscheppend, tot de stukjes vis gaar zijn, in ca. 6 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de pandanrijst erbij.
Pittige roerbak van vis en spitskool is een recept van Albert Heijn