Mexicaanse stamppot met kalkoen

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 rode paprika's
  • 50 g boter of margarine
  • 1 zak witte kool (300 g)
  • 1 zakje taco seasoningmix (35 g)
  • 2 schaaltjes kalkoenfilet à la minute (à ca. 250 g)
  • zout en peper
  • 1 pak aardappelpuree voor stamppot (224 g)

Bereiding

  1. Paprika's wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan helft van boter verhitten. Kool en paprika ca. 2 minuten bakken. Mix en 125 ml water toevoegen en ca. 15 minuten onafgedekt zachtjes stoven. Intussen kalkoen bestrooien met zout en peper. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan rest van boter verhitten. Kalkoen in ca. 3 minuten gaar bakken. Groenten door puree mengen. Stamppot serveren met kalkoen.
Mexicaanse stamppot met kalkoen is een recept van Albert Heijn