Macaroni and cheese

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 350 g meergranen macaroni
  • 1 ui
  • 25 g ongezouten roomboter
  • 1 teen knoflook
  • 1 prei
  • 125 g yorkham
  • 400 g tomatenblokjes (blik)
  • 150 g geraspte Goudse belegen kaas 48

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Snipper de ui. Verhit de boter in een koekenpan en fruit de gesnipperde ui 4 min. Snijd de knoflook fijn en de prei in ringen. Snijd de ham in blokjes.
  3. Voeg de fijngesneden knoflook, de preiringen, de blokjes ham en de tomatenblokjes toe en bak 2 min. mee. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Giet de pasta af en meng met het prei-ham-mengsel en de helft van de geraspte kaas. Schep in de ovenschaal en bestrooi met de rest van de kaas.
  5. Zet 15-20 min. in het midden van de oven en bak tot de kaas helemaal gesmolten is.
Macaroni and cheese is een recept van Albert Heijn