Bami met spitskool en gehakt

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g mienestjes (pak 500 g)
  • 2 el olie
  • 1 ui (gesnipperd)
  • 300 g rundergehakt
  • 250 g winterpeen (in halve plakjes)
  • 1 bakje champignons ((250 g), in kwarten)
  • 1 zak gesneden spitskool (300 g)
  • 1 bakje boemboe voor bami goreng (100 g)

Bereiding

  1. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in 2-3 min. rul. Voeg de wortel en de champignons toe en bak 3-4 min. mee.
  2. Schep de spitskool door het mengsel en bak al omscheppend 4 min. Voeg de boemboe met 50 ml water toe en verwarm nog 1 min.
  3. Giet de mie af en schep door de groenten. Voeg peper naar smaak toe. Verdeel over 4 kommen of diepe borden.
Bami met spitskool en gehakt is een recept van Albert Heijn