Bami met spitskool en gehakt
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 300 g mienestjes (pak 500 g)
- 2 el olie
- 1 ui (gesnipperd)
- 300 g rundergehakt
- 250 g winterpeen (in halve plakjes)
- 1 bakje champignons ((250 g), in kwarten)
- 1 zak gesneden spitskool (300 g)
- 1 bakje boemboe voor bami goreng (100 g)
Bereiding
- Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in 2-3 min. rul. Voeg de wortel en de champignons toe en bak 3-4 min. mee.
- Schep de spitskool door het mengsel en bak al omscheppend 4 min. Voeg de boemboe met 50 ml water toe en verwarm nog 1 min.
- Giet de mie af en schep door de groenten. Voeg peper naar smaak toe. Verdeel over 4 kommen of diepe borden.
Bami met spitskool en gehakt is een recept van Albert Heijn