Tagliatelle met mosselen
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 300 g tagliatelle (pasta, zak 500 g)
- 3 el olijfolie
- 2 tl chili (molen)
- 2 tenen knoflook (fijngesneden)
- 2 bakjes cherry tomaten ((a 250 g), gehalveerd)
- 2 bakjes mosselen (a 150 g, koelvers)
- 1 bakje verse basilicum ((15 g), blaadjes fijngesneden)
Bereiding
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de chili en knoflook 1 min. Voeg de tomaten toe en bak 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.
- Voeg de mosselen en het basilicum toe en bak nog 2 min. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en schep de saus met de mosselen erover. Lekker met gewokte spinazie.
Tagliatelle met mosselen is een recept van Albert Heijn