Tagliatelle met mosselen

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g tagliatelle (pasta, zak 500 g)
  • 3 el olijfolie
  • 2 tl chili (molen)
  • 2 tenen knoflook (fijngesneden)
  • 2 bakjes cherry tomaten ((a 250 g), gehalveerd)
  • 2 bakjes mosselen (a 150 g, koelvers)
  • 1 bakje verse basilicum ((15 g), blaadjes fijngesneden)

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de chili en knoflook 1 min. Voeg de tomaten toe en bak 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Voeg de mosselen en het basilicum toe en bak nog 2 min. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en schep de saus met de mosselen erover. Lekker met gewokte spinazie.
Tagliatelle met mosselen is een recept van Albert Heijn