Taco's met bonen gehaktsaus

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 400 gehakt (half-om-half)
  • 2 uien (gesnipperd)
  • 1 rode paprika (in smalle reepjes)
  • 1 pak gezeefde tomaten (passata di pomodoro 500 g)
  • 2 potten sperziebonen (gebroken fijn (a 330 g) uitgelekt)
  • 1 pakje tacoschelpen (135 g 12 stuks)
  • 1 zak gemengde ijsbergsla (extra (200 g))

Bereiding

  1. Roerbak in een wok, zonder vet, het gehakt met de gesnipperde ui rul en bruin in 10 minuten. Voeg de paprika, de passata en de uitgelekte sperziebonen toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Laat het 5 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Maak de tacoschelpen warm volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul de tacoschelpen aan tafel met een pluk gemengde ijsbergsla en een schep van de bonen-gehaktsaus.
Taco's met bonen gehaktsaus is een recept van Albert Heijn