Lunchpasta met artisjok & peen julienne
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 150 g quinoa fusilli (pasta, pakje 227 g)
- 195 g bruschettatopping gegrilde groenten in pot
- 400 g artisjokharten in blik
- 50 g pindamix pistache gezouten (bakje 190 g)
- 150 g peen julienne
- 40 g koelverse babyboerenkool (zakje)
- 45 g Parmigiano Reggiano-flakes (bakje 90 g)
Bereiding
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken. Meng de nog warme pasta met de bruschettatopping.
- Laat ondertussen de artisjokharten uitlekken en snijd elke artisjok in 4 partjes. Hak de noten grof.
- Meng de artisjok, peen julienne en boerenkool door de pasta en verdeel over de borden. Bestrooi met de noten en de kaas.
Lunchpasta met artisjok & peen julienne is een recept van Albert Heijn