Lunchpasta met artisjok & peen julienne

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 150 g quinoa fusilli (pasta, pakje 227 g)
  • 195 g bruschettatopping gegrilde groenten in pot
  • 400 g artisjokharten in blik
  • 50 g pindamix pistache gezouten (bakje 190 g)
  • 150 g peen julienne
  • 40 g koelverse babyboerenkool (zakje)
  • 45 g Parmigiano Reggiano-flakes (bakje 90 g)

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken. Meng de nog warme pasta met de bruschettatopping.
  2. Laat ondertussen de artisjokharten uitlekken en snijd elke artisjok in 4 partjes. Hak de noten grof.
  3. Meng de artisjok, peen julienne en boerenkool door de pasta en verdeel over de borden. Bestrooi met de noten en de kaas.
Lunchpasta met artisjok & peen julienne is een recept van Albert Heijn