Bami met kip

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 345 g kipfilethaasjes
  • 4 el wokolie
  • 1 el sambal oelek
  • 500 g nasi-bamigroente
  • 125 g taugé
  • 6 el ketjap asin
  • 250 g kant-en-klare satésaus
  • 250 g Chinese eiermie

Bereiding

  1. Meng de kipfilethaasjes met 2 el olie en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit de grillpan en gril de kip in 6 min. gaar. Keer halverwege.
  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en roerbak de sambal en groente 4 min. Voeg de taugé toe en roerbak nog 2 min. Breng op smaak met de ketjap.
  3. Bereid ondertussen de satésaus en mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de bami met de gegrilde kipfilet en pindasaus.
Bami met kip is een recept van Albert Heijn