Bami met kip
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 345 g kipfilethaasjes
- 4 el wokolie
- 1 el sambal oelek
- 500 g nasi-bamigroente
- 125 g taugé
- 6 el ketjap asin
- 250 g kant-en-klare satésaus
- 250 g Chinese eiermie
Bereiding
- Meng de kipfilethaasjes met 2 el olie en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit de grillpan en gril de kip in 6 min. gaar. Keer halverwege.
- Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en roerbak de sambal en groente 4 min. Voeg de taugé toe en roerbak nog 2 min. Breng op smaak met de ketjap.
- Bereid ondertussen de satésaus en mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de bami met de gegrilde kipfilet en pindasaus.
Bami met kip is een recept van Albert Heijn