Pizza piadina calzone

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 el (olijf)olie
  • 400 g Italiaanse roerbakgroente champignons
  • 100 g achterham
  • 150 g geraspte kaas voor pizza
  • 4 piadina

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C Verhit de olie in een wok en roerbak de groente 5 min. Doe in een zeef en laat uitlekken.
  2. Snijd de ham in stukjes. Meng de groente, ham en kaas in een kom. Verdeel het mengsel over de piadine. Zorg dat de vulling op 1 helft van de piadine ligt. Maak de randjes van de piadine nat met warm water en klap de andere helft eroverheen. Duw stevig dicht.
  3. Leg de piadine calzone op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 15 min. in het midden van de oven.
Pizza piadina calzone is een recept van Albert Heijn