Viscurry

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g pandanrijst
  • 2 el zonnebloemolie
  • 1 bakje boemboe groene curry (100 g)
  • 1 teen knoflook (fijngesneden)
  • 1 ui (in halve ringen)
  • 1 pak spinazie à la crème (450 g, diepvries)
  • 1 pakje kokosmelk (200 ml)
  • ½ zak gemengde zeevruchten (a 500 g, diepvries)
  • 300 g zalmfilet (in stukken)
  • 1 bakje romaatjes (250 g)
  • 1 bakje koriander ((15 g), alleen de blaadjes)

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de boemboe en knoflook 2 min. Voeg de ui toe en bak 4 min. mee.
  2. Voeg de spinazie en kokosmelk toe. Laat 10 min. op middelhoog vuur pruttelen. Roer regelmatig.
  3. Voeg de zeevruchten, zalm en romaatjes toe en laat in 10 min. op laag vuur gaar worden. Roer regelmatig.
  4. Snijd de koriander fijn en schep door de curry. Serveer met de rijst.
Viscurry is een recept van Albert Heijn