Viscurry
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 300 g pandanrijst
- 2 el zonnebloemolie
- 1 bakje boemboe groene curry (100 g)
- 1 teen knoflook (fijngesneden)
- 1 ui (in halve ringen)
- 1 pak spinazie à la crème (450 g, diepvries)
- 1 pakje kokosmelk (200 ml)
- ½ zak gemengde zeevruchten (a 500 g, diepvries)
- 300 g zalmfilet (in stukken)
- 1 bakje romaatjes (250 g)
- 1 bakje koriander ((15 g), alleen de blaadjes)
Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de boemboe en knoflook 2 min. Voeg de ui toe en bak 4 min. mee.
- Voeg de spinazie en kokosmelk toe. Laat 10 min. op middelhoog vuur pruttelen. Roer regelmatig.
- Voeg de zeevruchten, zalm en romaatjes toe en laat in 10 min. op laag vuur gaar worden. Roer regelmatig.
- Snijd de koriander fijn en schep door de curry. Serveer met de rijst.
Viscurry is een recept van Albert Heijn