Sesambol gehakt & zoete pannenkoek

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 sesambol (zak 6 stuks)
  • 1 el ketchup
  • blaadjes botersla (zak 100 genkele)
  • 2 plakjes gebraden rundergehakt (vleeswaren, pakje ca. 145 g)
  • 1 tomaat (in dunne plakken)
  • 1 pannenkoek naturel (ambachtelijk, pak 8 stuks)
  • 40 g zuivelspread naturel (light (bakje 150 g))
  • 2 el extra jam (bosvruchten (pot 450 g))

Bereiding

  1. Snijd de bol doormidden. Besmeer de onderkant met de ketchup. Beleg met wat sla en het gehakt. Verdeel de tomaat erover en leg de bovenkant van het bolletje erop. Bewaar ingepakt in vershoudfolie.
  2. Besmeer de pannenkoek met de zuivelspread en verdeel de jam erover. Vouw 2 kanten naar binnen en rol op als een loempia. Bewaar de pannenkoek ingepakt in vershoudfolie. Vul de trommel verder met vers fruit en iets te drinken, bijv. yoghurtdrink.
Sesambol gehakt & zoete pannenkoek is een recept van Albert Heijn