Zomerse gnocchi met Catalaanse worstjes

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • ½ el arachideolie
  • 520 g Catalaanse braadworsten
  • 500 g gnocchi
  • 2 tl karwijzaad
  • 4 stuks witlof
  • 250 g cherrytomaten
  • 75 g rucola
  • 100 g Italian flakes kaas

Bereiding

  1. Verhit de olie in de koekenpan en bak de braadworsten op middelhoog vuur in 12 min. rondom bruin en gaar.
  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in de grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak de gnocchi met het karwijzaad 10 min. op middelhoog vuur.
  3. Snijd ondertussen de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern. Snijd het witlof in stukken. Voeg na 5 min. van de baktijd toe aan de gnocchi. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  4. Halveer ondertussen de tomaten. Schep ze samen met de rucola en de helft van de Italian flakes door de gnocchi. Snijd de worsten schuin doormidden. Verdeel ze over de gnocchi en bestrooi met de rest van de flakes.
Zomerse gnocchi met Catalaanse worstjes is een recept van Albert Heijn