Crêpes gevuld met paddenstoelen

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 125 g tarwebloem
  • 2 middelgrote eieren
  • 500 ml halfvolle melk
  • 60 g ongezouten roomboter
  • 200 g aspergebroccoli
  • 4 sjalotten (gesnipperd)
  • 1 teen knoflook (fijngesneden)
  • 300 g paddenstoelenmelange
  • 1 tl gedroogde dragon
  • 3 takjes verse platte peterselie (fijngesneden)

Bereiding

  1. Zeef de bloem boven een kom en maak in het midden een kuiltje. Breek hier de eieren in, voeg de melk toe. Roer met een garde tot een glad beslag. Verhit 1/6 boter in een koekenpan, voeg 1/4 van het beslag toe en bak beide zijden goudbruin. Bak nog 3 crêpes en houd warm onder aluminiumfolie. Breng een pan met water aan de kook. Snijd de harde onderkant van de aspergebroccoli en kook deze 1 min. Laat uitlekken.
  2. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en fruit de sjalotten 3 min. Fruit daarna de knoflook 2 min. mee. Draai het vuur hoog en bak de paddestoelen al omscheppend 4 min. mee. Voeg de aspergebroccoli en de dragon toe en bak nog 1 min. Laat uitlekken. Leg de crêpes op borden en verdeel er het paddenstoelenmengsel over. Vouw dubbel. Bestrooi met peterselie. Lekker met geraspte jong belegen kaas (biologisch).
Crêpes gevuld met paddenstoelen is een recept van Albert Heijn