Empanadas

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 10 plakjes deeg voor hartige taart
  • 2 tenen knoflook
  • 1 bos peterselie (vers)
  • ½ el traditionele olijfolie
  • 250 g mager rundergehakt
  • 1 el shoarmakruiden
  • 1 el zongedroogde tomatentapenade

Bereiding

  1. Laat het deeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de knoflook en peterselie fijn. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook en het gehakt. Roer de shoarmakruiden en de tomatentapenade erdoor. Schep de peterselie erdoor.
  2. Verdeel het gehakt over de plakjes deeg. Vouw ze dicht en druk de randen dicht met een vork. Bak de pasteitjes in de oven gedurende ca. 15 min. gaar. Serveer ze lauwwarm.
Empanadas is een recept van Albert Heijn