Griekse salade met radijs en paprika

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 2 bosjes radijs
  • 1 potje zongerijpte taggia olijven ((180 g), uitgelekt)
  • 1 bakje cherry tomaten (250 g)
  • 1 pakje witte kaas ((200 g), in blokjes)
  • 2 rode uien (in ringen)
  • 1 gele paprika (in reepjes)
  • 4 el olijfolie
  • 3 el rodewijnazijn
  • 1 kropsla
  • 1 duopak shoarmabroodjes (groot (8 stuks))
  • 1 bakje verse knoflooksaus (197 g)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak de radijsjes schoon en halveer ze. Meng ze in een schaal samen met de olijven, cherry tomaten, feta, ui en paprika. Besprenkel met de olie en de azijn. Meng alle ingrediënten en laat de smaken 10 min. intrekken. Haal ondertussen de blaadjes van de kropsla los, was ze en dep ze droog.
  2. Snijd de broodjes open en bak ze ca. 4 min. in de voorverwarmde oven.
  3. Verdeel blaadjes kropsla over de broodjes en schep de Griekse salade erin. Serveer met de knoflooksaus.
Griekse salade met radijs en paprika is een recept van Albert Heijn