Pizza van naanbrood met vegagehakt

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 4 el traditionele olijfolie
  • 350 g vega fijngehakt
  • 500 g snoepgroente tomatenmix
  • 15 verse basilicum
  • 150 g bruschetta tomaatsalade
  • 4 naanbroden naturel
  • 200 g witte kaas
  • 75 g rucola
  • 2 el balsamicoazijn

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Verhit ¼ olie in een koekenpan en bak het fijngehakt 4 min. op hoog vuur. Snijd ondertussen ? van de tomaten in kwarten en de basilicumblaadjes fijn. Neem het fijngehakt van het vuur en meng er de gesneden tomaat, het basilicum en de tomaatsalade door. Leg de naanbroden op 2 met bakpapier beklede bakplaten. Verkruimel de witte kaas en verdeel de helft over de broden. Schep het fijngehaktmengsel erop en verdeel de rest van de kaaskruimels erover.
  2. Bak de naanpizza’s ca. 10 min. boven elkaar in de oven. Wissel de platen halverwege. Halveer ondertussen de rest van de tomaten en doe met ? rucola in een schaal. Meng de rest van de olie met de balsamicoazijn tot een dressing en schep door de tomaten-rucolasalade. Neem de pizza’s uit de oven en verdeel de rest van de rucola erover. Serveer met de tomatensalade.
Pizza van naanbrood met vegagehakt is een recept van Albert Heijn