Roodbaars met gele curry

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 zakje curry (pasta geel)
  • ½ limoen (geperst)
  • 1 eetlepel verse gemberwortel (fijngehakt)
  • 1 theelepel Thaise vissaus
  • 4 stukken roodbaarsfilet
  • ½ zakje verse basilicum ((a 15 g), fijngehakt)

Bereiding

  1. In kommetje currypasta mengen met limoensap, gember en vissaus. Roodbaars met currymengsel bestrijken en, afgedekt, maximaal 20 min. op kamertemperatuur marineren.
  2. Roodbaars op goed ingevette grilltopper of in hamburgerklem 4 min. grillen. Keren en andere kant ook 4 min. grillen. Vis op schaal of vier borden leggen en basilicum erover strooien. Lekker met pandanrijst met cashewnoten en salade met mango.
Roodbaars met gele curry is een recept van Albert Heijn