Romige spaghettini met zalm en pesto

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g spaghettini
  • 418 g wilde roze zalm in blik
  • 1 ui
  • 1 courgette
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 2 el pesto rosso
  • 200 g crème fraîche
  • 100 ml kraanwater
  • 300 g fijne diepvries tuinerwten

Bereiding

  1. Kook de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ondertussen de zalm uitlekken en verwijder het vel en de graten. Verdeel de vis in stukken.
  2. Snipper de ui. Snijd de courgette in halve plakken. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 1 min. Voeg de courgette toe en bak 3 min. mee. Voeg de pesto, crème fraîche en het water toe. Roer glad en breng tegen de kook.
  3. Draai het vuur laag en schep de zalm en de bevroren erwten erdoor. Verwarm 5-6 min. op laag vuur tot de erwten beetgaar zijn. Giet de spaghettini af en schep door de saus. Verdeel de spaghettini over diepe borden.
Romige spaghettini met zalm en pesto is een recept van Albert Heijn