Indiase broodsalade

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 bloemkool
  • 1 bos radijs
  • 15 g verse koriander
  • 5 el koolzaadolie
  • 2 tl gemalen komijn
  • 3 tl kerriepoeder
  • 4 el quinoa (pak 275 g)
  • 2 pakken naanbrood knoflook & koriander (à 280 g)
  • 400 g tomatenblokjes (blik 400 g)
  • 200 g salade kaasblokjes

Bereiding

  1. Snijd de bloemkool in roosjes. Kook 3 min. in ruim water met zout. Giet af in een vergiet en laat uitlekken. Snijd ondertussen de radijs in kwarten en de blaadjes van de koriander grof. Verhit ondertussen 2 el olie in een wok en fruit de komijn en kerriepoeder 1 min. Doe de quinoa erbij en bak in 3 min. gaar en knapperig. Voeg de bloemkool toe en draai het vuur hoog. Roerbak 2 min. Doe in een ruime schaal.
  2. Verhit de rest van de olie in de (niet schoongemaakte) wok. Scheur het brood in stukken en roerbak 3 min. Doe het brood bij de bloemkool. Voeg de koude tomatenblokjes, radijs en koriander toe en schep om. Verkruimel de kaasblokjes erover.
Indiase broodsalade is een recept van Albert Heijn