Tagliatelle met spinazie en artisjokharten

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 300 g tagliatelle
  • 450 g diepvries bladspinazie à la crème (ontdooid)
  • 170 g gormas kaas 70
  • 400 g artisjokharten in blik
  • 2 el olijfolie knoflook/chilipeper
  • 40 g mediterrane pittenmix

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Verhit ondertussen de spinazie en kaas op laag vuur in een steelpan tot de kaas is gesmolten. Roer regelmatig. Laat ondertussen de artisjokharten uitlekken, halveer ze en schep om met de olie. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de artisjokharten 3 min. op de snijkant.
  3. Giet de tagliatelle af en meng met de spinazie-kaassaus. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Garneer met de gegrilde artisjokharten en pittenmix. Serveer direct.
Tagliatelle met spinazie en artisjokharten is een recept van Albert Heijn