Broccoli met zalm en ketjap

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 375 g diepvries wilde zalm (zak à 750 g)
  • 600 g broccoli
  • 800 g voorgekookte basmatirijst
  • 1 teen knoflook
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 4 el ketjap manis
  • 50 ml kraanwater

Bereiding

  1. Laat de zalm ontdooien. Snijd de broccoli in roosjes en kook in water met zout in ca. 4 min. beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
  2. Snijd ondertussen de zalm in blokjes van ca. 2 cm. Verwarm de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de knoflook fijn. Verhit ondertussen de olie in een wok en fruit de knoflook 1 min. Voeg de blokjes zalm toe en roerbak 3 min.
  3. Voeg de ketjap, het water en de broccoli toe en roerbak nog 2 min. Verdeel de rijst, broccoli en zalm over kommen.
Broccoli met zalm en ketjap is een recept van Albert Heijn