Wentelteefjes met custard
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 2 eieren
- 200 ml halfvolle melk
- 1 tl kaneel
- 2 el suiker
- 1 stol ((of 4 mini stolletjes) in sneetjes van 1 cm*)
- 1 pak custard
- 50 g boter
- 1 liter vanilleroomijs
Bereiding
- Klop de eieren los met de melk, kaneel en suiker. Haal de sneetjes brood door het eimengsel. Zorg ervoor dat het brood het mengsel goed opneemt.
- Bereid de custard volgens de bereidingswijze op de verpakking. De custard moet warm, maar niet gloeiend heet zijn.
- Verhit de helft van de boter en bak de helft van het brood in 4 min. goudbruin. Keer halverwege. Houd warm op een bord onder aluminiumfolie. Verhit de rest van de boter en bak de rest van het brood op dezelfde manier.
- Verdeel de wentelteefjes over 8 borden, leg er een bol ijs bij en schep de warme custard erover.
Wentelteefjes met custard is een recept van Albert Heijn