Snelle soto met kip, rijst en peultjes

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 4 middelgrote eieren
  • 90 g kruidenpasta soto ajam
  • 350 ml krachtbouillon kip
  • 1.2 liter kraanwater
  • 300 g kipfiletblokjes
  • 200 g verse peultjes
  • 300 g diepvries tuinerwten
  • 600 g 1 minuut witte rijst
  • 125 g taugé

Bereiding

  1. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel en halveer ze.
  2. Breng ondertussen de kruidenpasta, bouillon en
  3. 2 liter water in een soeppan aan de kook.
  4. Voeg de kip en peultjes toe en kook 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de tuinerwten toe en kook nog 1 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  5. Bereid ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Verdeel de rijst en taugé over 4 kommen, schep de soep erover en leg in elke kom 2 halve eitjes.
Snelle soto met kip, rijst en peultjes is een recept van Albert Heijn