Snelle soto met kip, rijst en peultjes
Recept van Albert Heijn
Ingrediënten
- 4 middelgrote eieren
- 90 g kruidenpasta soto ajam
- 350 ml krachtbouillon kip
- 1.2 liter kraanwater
- 300 g kipfiletblokjes
- 200 g verse peultjes
- 300 g diepvries tuinerwten
- 600 g 1 minuut witte rijst
- 125 g taugé
Bereiding
- Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel en halveer ze.
- Breng ondertussen de kruidenpasta, bouillon en
- 2 liter water in een soeppan aan de kook.
- Voeg de kip en peultjes toe en kook 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de tuinerwten toe en kook nog 1 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Bereid ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Verdeel de rijst en taugé over 4 kommen, schep de soep erover en leg in elke kom 2 halve eitjes.
Snelle soto met kip, rijst en peultjes is een recept van Albert Heijn