Lunchwrap met aardbeien, avocado en mango

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 1 limoen (schoongeboend)
  • 200 g zuivelspread naturel
  • 2 el vloeibare honing
  • 250 g verse aardbeien
  • 2 eetrijpe avocado's
  • 100 g ongezouten cashewnoten
  • 1 eetrijpe mango
  • ½ rode peper
  • 15 g verse koriander
  • 4 tortillawraps

Bereiding

  1. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Meng de helft van het sap met het rasp, de zuivelspread en de honing. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer de vruchten.
  2. Snijd de avocado’s in de lengte doormidden, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 x 1 cm. Besprenkel met de rest van het limoensap. Hak de cashewnoten grof. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng met de aardbeien, avocado en cashewnoten.
  3. Snijd het steeltje van de rode peper. Verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn. Snijd de koriander grof. Besmeer de tortillawraps met het zuivelspreadmengsel en beleg met de fruit-notensalade. Bestrooi met de koriander en rode peper.
Lunchwrap met aardbeien, avocado en mango is een recept van Albert Heijn