Philly cheese steak sandwich

Recept van Albert Heijn

Ingrediënten

  • 4 witte afbak pistolets
  • 4 el traditionele olijfolie
  • 1 groene paprika
  • 1 ui
  • 300 g gesneden rosbief (afdeling vleeswaren)
  • 1 teen knoflook
  • 4 plakken smeltkaas met cheddar (pakje a 10 plakken)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 225 ºC. Bak de pistolets volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin. Neem uit de oven, maar laat de oven aan staan. Snijd de paprika en ui in ringen. Verhit de helft van de olie en bak de paprika- en uienringen met zout op middelhoog vuur in 6-8 min. goudbruin. Neem uit de pan en doe in een schaaltje.
  2. Snijd de rosbief in reepjes. Snijd de knoflook fijn. Verhit de rest van de olie in de pan. Bak de knoflook 30 sec. en voeg dan de rosbief toe. Bak op hoog vuur 3 min. Snijd de broodjes open en verdeel het vlees, de paprika- en uienringen erover. Leg op elk broodje een plak kaas. Leg de broodjes op een bakplaat en zet 3 min. in de oven. Serveer direct als de kaas gesmolten is. Lekker met een groene salade met honing-mosterddressing.
Philly cheese steak sandwich is een recept van Albert Heijn